Docenten 1

De volgende docenten laten de leerlingen op actieve wijze kennis maken met de fascinerende wereld van muziek:

 • Jooske van Andel - klarinet

  Per september 2016 start Jooske bij het middenorkest van Kunst en Vriendschap Maurik met dirigeren. Sinds maart 2017 dirigeert zij daar tevens het nieuw opgerichte opstaporkest. In juni 2018 behaalde Jooske haar Bachelor diploma, per september 2018 is ze begonnen aan haar masterstudie klarinet bij Eddy Vanoosthuyse. Deze hoopt ze dit jaar met goed resultaat te behalen. Vanaf september 2019 geeft ze klarinetles bij muziekvereniging Sint Cecilia.

   
 • Marloes Berden - dwarsfluit

  Marloes Berden heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van muzieklessen aan alle doelgroepen. Ze probeert aan ieders wensen en vaardigheden tegemoet te komen en een juiste balans tussen "leuke en leerzame" lessen te vinden. Naast de dwarsfluit als hoofdinstrument, speelt Marloes ook piccolo, saxofoon, piano en keyboard. Marloes is ook dirigent van verschillende ensembles en schrijft of arrangeert hier alle muziek zelf voor.


   

 


 

 • Mayke Diepeveen - blokfluit


   
 • Angelique Bindels - hobo

  Ik ben Angelique Bindels – Laarakker en ik speel hobo onder andere bij de harmonie van Sambeek. Vanaf 2000 geef verzorg ik de hobo lessen bij deze vereniging en sinds enkele jaren heb ik mijn eigen hobo praktijk. Ook ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij ‘t Kienderbenkske op de OKI en de BSO. En ik verzorg de samenspelgroepen. Ik hou van klassieke muziek maar ook luister ik graag naar U2. En alles wat er tussen zit!

 

 • Blaasorkesten

  Blaasorkesten

  Sint Cecilia is maar liefst twee blaasorkesten rijk: het Opleidingsorkest en het Blaasorkest.

 • Slagwerkorkesten

  Slagwerkorkesten

  Onder leiding van instructeur René van Lokven timmert het Slagwerkorkest flink aan de weg.

 • Opleidingen

  Opleidingen

  Sint Cecilia investeert ruimschoots in Opleidingen, oftewel de toekomst van de vereniging.

  Vrienden van Sint Cecilia

  De Vrienden van Sint Cecilia zorgen samen met sponsoren voor een stabiele financiële basis onder de vereniging.